On-line rådgivning tirsdag den 31. august 2021

Tirsdag den 31. august 2021 er det formodentligt sidste gang, at House of Hearing holder on-line rådgivning. Rådgivningen finder sted i tidsrummet 16.00-19.00.

Hvis du ønsker at deltage i denne on-line rådgivningsaften, skal du sende en mail til mailadressen tilmeld@houseofhearing.dk og opgive dit navn, din alder og fortælle ganske kort om dine rådgivningsbehov. Hvis du har et høretab så medsend gerne din hørekurve, men husk at skjule dit cpr.nr., så det ikke kommer med.

Først når du har modtaget en mail-bekræftelse fra House of Hearing, har du fået en plads. Du vil skulle bekræfte, at du har modtaget denne mail – så House of Hearing kan regne med, at du vitterlig hár fået den, og at den ikke er endt i dit spam-filter

Tæt på den tirsdag 31. august vil du modtage endnu en mail indeholdende en besøgsplan for on-line rådgivningen med nogle links, som du skal følge. Ved hvert link står der et tidspunkt og lidt information. På det opgivne tidspunkt, skal du altså følge linket. Når du følger linket, vil du skulle give tilladelse til, at programmet Whereby.com må bruge din computer/Ipad/telefons kamera og mikrofon – du har også mulighed for at opgive dit navn. Systemet er ganske enkelt og sikkert, og du behøver ikke at downloade noget for at “komme på”. Dog fungerer det hele bedst, hvis du kopiere linket ind i webbrowseren Google Chrome.

Du skal også denne gang bekræfte, at du har modtaget mailen, som indeholder din besøgsplan. Vi beklager, at proceduren kan føles tung, men erfaringen har vist os, at rigtig mange mails ender i modtagerens spamfilter.

Hvis du ønsker yderligere information om, hvordan du kommer on-line den 31. august, så følg dette link.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status