Kontakt til House of Hearing

Telefonrådgivning:

Hvis du ønsker at tale med House of Hearings telefonrådgiver for at få en god og grundig rådgivende telefonsamtale, kan du ringe på telefonnummer 42 42 55 54. Hvis telefonen ikke tages, så skyldes dette, at telefonrådgiveren er i gang med en rådgivende samtale over telefonen. Ring venligst igen senere.

Deltagelse i en rådgivningaften:

Hvis du ønsker at deltage i en rådgivningsaften, skal du sende en mail til denne mailadresse: tilmeld@houseofhearing.dk. Husk at opgive dit telefonnummer og din alder. Beskriv også gerne kortfattet hvad du har brug for hjælp til. Du vil efterfølgende blive kontaktet af House of Hearing pr. mail, så husk at tjekke din inbox og dit spamfilter. Du kan ikke påregne, at du har fået en plads til en rådgivningsaften, før du har modtaget en bekræftende mail herom.

Kontakt til House of Hearings professionelle team med egen privat praksis:

House of Hearings team rummer blandt andet en gruppe professionelle, som i det daglige arbejder i deres egen private praksis. Det betyder, at man har mulighed for at få behandling hos disse professionelle mod honorar og under forudsætning af, at der er plads i kalenderen. Hvis du følger linket her, kommer du ind på en side, hvor du finder deres navne, titler og mailadresser.

Forsendelse af foldere:

Hvis du er ørelæge eller på anden måde arbejder professionelt indenfor høreområdet og ønsker at få tilsendt foldere om House of Hearings tilbud så send en mail til tilmeld@houseofhearing.dk. Vi beklager i den forbindelse, at du vil modtage et autosvar, som ikke er relevant for din bestilling.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status