House of Hearings Telefonrådgivning

Telefonnummeret er 42 42 55 54

Rådgivningstelefonen er åben mandage kl. 11.30- kl.13.30 og onsdage kl. 09.00- kl.14.00 (lukket i december og juli).

Telefonrådgivningen henvender sig til dig, som for eksempel har problemer med at håndtere dit høretab, sudden deafness (døvblevenhed), tinnitus eller lydoverfølsomhed. Måske har du indre-øre-betinget svimmelhed, for eksempel grundet Menières sygdom eller “løse øresten”. Måske har du andre hørerelaterede problematikker. Telefonrådgivningen henvender sig også til dine nærtstående, dine venner og kolleger.

Når du står i en vanskelig situation grundet høretab, tinnitus eller øresygdomme, har du måske

  • svært ved at få et overblik over, hvad det egentlig er, der er i vejen. 
  • svært ved at passe dit arbejde. 
  • svært ved at få dagligdagen til at hænge sammen. 
  • mindre lyst og energi til at være sammen med andre mennesker. 
  • lavt selvværd. 
  • øget træthed eller søvnproblemer. 
  • brug for at finde ud af, hvordan du kan lære at leve med det og komme videre. 
  • brug for at kende dine sociale rettigheder. 
  • brug for at høre om behandlingsmuligheder.
  • brug for at få sat ord på din situation. 

Dine nærtstående har måske svært ved at finde ud af, hvordan de bedst hjælper dig, eller hvor du finder den professionelle hjælp.

Når du ringer til telefonrådgivningen, kommer du til at tale med en professionel, som har god tid til at drøfte situationen med dig. Intet er for småt eller for stor til, at du kan ringe og få et professionelt råd eller en grundig drøftelse af din situation. Hvis telefonen ikke bliver taget, skyldes det, at der allerede er en rådgivning i gang over telefonen. Forsøg da igen senere. Telefonrådgivningen er gratis, anonym, uvildig og foregår på dansk.

Hvis du grundet dit høretab har svært ved at føre en telefonisk samtale, så send en mail til tilmeld@houseofhearing.dk, så hører du fra os.

Rådgivningsaftenerne og rådgivningstelefonen støttes af Fonden for Bedre Hørelse, Socialministeriet, William Demant Fonden, GN Fondet,  Frederiksberg og Københavns kommuner, Fabrikant Adolph Møller og Hustru Antoinette Møllers Fond samt donationer fra private. House of Hearing modtog i 2013 Frederiksberg Kommunes Frivillighedspris og i 2019 Høreforeningens Landsmødepris.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status