Støt os

Arbejdet i House of Hearing udføres af 20 frivillige, der alle – på nær telefonrådgiveren – arbejder ulønnet. Alligevel er der en række udgifter forbundet med dette frivillige arbejde, og uden tilførelse af midler et det ikke muligt at drive House of Hearing. Derfor søges jævnligt om forskellige fondsmidler, og House of Hearing har hidtil været begunstiget med økonomisk støtte i et betydeligt omfang og er meget taknemmelig herfor. For at kunne fortsætte House of Hearings virke er det imidlertid ikke desto mindre nødvendigt at skaffe  indtægter ud over, hvad der kan opnås som fondsstøtte.  Dette er de seneste år sket ved, at nogle af de frivillige bidrager økonomisk. Det ville derfor være af uvurderlig betydning for opretholdelsen af House of Hearing, hvis der var personer, der kunne og havde lyst til at være private bidragsydere. Beløb af en hvilken som helst størrelse vil være særdeles velkomne og blive modtaget med taknemmelighed. Gaver er ikke fradragsberettigede. 

KONTO: DEN DANSKE BANK 

Regnr.: 1551

Kontonr.: 3178224859

MobilePay: 52947
ØREMÆRKET

Et høretab er usynligt. Derfor kan andre ikke gætte, at du har et høretab. Vis, at du har brug for, at vi taler tydeligt. Begynd at bære ØreMærket – så kan vi sammen hjælpes ad.

Ideen til ØreMærket er undfanget af House of Hearing, opfanget og tegnet af Udviklingskunst ved Ove og Rasmus Frankel, og skabt af guldsmed Stine Bülow, Bülow Jewellery. ØreMærket er håndlavet i sølv og hvert eneste ØreMærke er lidt forskelligt fra de øvrige. Det koster 200 kr.  plus  10 kr. i forsendelse. Du kan købe et ØreMærke og få det tilsendt ved at sende en mail til hoh@houseofhearing.dk  eller ved at lægge dit navn og telefonnummer på 42 42 55 54 – så hører du fra os.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status