Info om online-teknik

Til brug for en on-line-rådgivningsaften anvender House of Hearing det virtuelle medie whereby.com, fordi det er enkelt at bruge. Du behøver ikke at downloade whereby, – du skal blot følge de links, som står i din tilsendte besøgsplan. Bemærk i den forbindelse at du for hver session typisk skal følge et nyt link.

Der er et par ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med whereby.com:

1.    Det fungerer bedst, hvis du kopierer dit link ind i google chrome og følger linket herinde fra. Hvis du ikke har denne browser, så sørg for at få den downloadet før dit online møde med House of Hearing

2.    Du skal sikre dig, at din computers, tablets eller smartphones kamera og mikrofon er slået til.

3.    Du skal have et rimeligt godt netværk. Det er optimalt, hvis der ikke er andre i din husstand, som er på dit net samtidigt med dig, med mindre du har et supergodt net, fx et fibernet. Hjemmeboende børn, som spiller computerspil samtidigt med at du er på, kan forsinke forbindelsen, sådan så den hakker eller måske helt fryser.

Hvis du gerne vil afprøve, hvordan det fungerer, før rådgivningsaftenen finder sted, så send snarest muligt en mail til tilmeld@houseofhearing.dk – så vender vi tilbage til dig. Vi beklager i den forbindelse, at du vil modtage et autosvar, som du også tidligere har haft modtaget, da du tilmeldte dig.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status