Årlige rådgivningsaftener

I resten af 2021 finder House of Hearings rådgivningsaftener sted kl.16.00-19.00 på følgende tirsdage:

  • 31. august
  • 28. september
  • 26. oktober
  • 30. november

Hvis du ønsker at deltage i en rådgivningsaften, skal du sende en mail, hvor du angiver dit navn, din alder og dit telefonnummer. I mailen skal du også fortælle kort om dine problemer, behov og dine forventninger. Du skal sende mailen til tilmeld@houseofhearing.dk . Bemærk venligst at du ikke kan påregne at have fået en plads, før du har fået en bekræftende mail fra House of Hearing. Husk derfor at tjekke din mail og dit spamfilter. Sidste frist for tilmelding er torsdagen før den givne rådgivningsaften afholdes. 

Bemærk: Det er pr juni 2021 uvist om rådgivningsaftenerne bliver afholdt på Sankt Knuds Vej eller online, men vi opdaterer oplysninger herom pr. 1 august 2021.

Bemærk: Rådgivningen foregår på dansk. Der er mulighed for skrivetolkning. Det er endnu ikke fastlagt, om rådgivningsaftenerne til efteråret vil foregå online eller på Sankt Knuds Vej. Det afhænger af situationen med Covid-19

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status